Брад Пит – един неостаряващ образ

Колкото и да шуми Холивудският актьор за скорошното си пенсиониране, Брад Пит все още е на сцената и все още го виждаме с някоя и друга негова изява.

Дори секссимволите на киното остаряват и това е факт, въпреки, че привидно холивудските лица не го показват особено. Самият Пит споделя, че се чувства по-мъдър, а животът му с Анджелина Джоли и многобройното домочадие го изпълва с радост всеки ден.

За основни приоритети Брад посочва продуцирането във филми и то не какви да е, а за онези, които трудно се пласират в Холивуд. Той споделя в интервю, че за него има значение това филмите, в които участва като продуцент да залагат на естествени и житейски истории, на това как самите хора се оценяват, как учат и подтикват към победа или казано по неговият начин да „даде дефиниция за успеха“.

За себе си Брад Пит споделя, че освен да прекарва времето със семейството си и хлапетата, той обича много футбола. Впечатлява се от велики спортисти и предоставените му роли на такива, каквато е ролята в „Кешбол“ го карат да се чувства истински доволен.

За секссимвол Брад Пит е определен с ролята си в „Легенди за страстта“, където се разказва за историята на трима брата, които също както тримата братя и златната ябълка, така и тук се впускат в една цел, но тук става дума за „ябълката на раздора“ или красивата Сузана, в изпълнение на Джулия Ормънд. И тъкмо средния брат Тристън (изпълнен от Брад Пит) е най-напористия, която успява да спечели не само сърцето на красавицата, но и това на публиката и симпатиите на журито. Преписват му ролята на най-горещ секссимвол, а награда Оскар печели и за операторско майсторство.

Списъкът със запомнящи се филми в кариерата на Пит никак не е кратък, но за това трябва да отделим цяла страница, а може би книга. Ако той е един от фаворитите ви от холивудското кино, то сами бихте могли да проучите още любопитни факти около неговият живот.